Етикет: проекти

Как се разработват проекти

Учебните проекти са вид учебна задача, свързана с решаването на проблем, с който учащите не са се занимавали преди това. Като всички проекти и учебният проект е ограничен във времето, има специфични цели, предварително планирани, очаквани резултати и предварително планирани дейности за постигане на резултатите.

Прочети повече

проект Продуктова и иновационна политика на „Димитър Маджаров – 2“ ЕООД – фирма, в която бих искал да работя

Компанията „Димитър Маджаров” възниква през 1991 г. като семейно предприятие за търговия с хранителни продукти. През 1994 г. компанията започва собствено производство на колбаси, а през 1999 г. и на млечни продукти.
Мисията на компанията е да произвежда качествена и вкусна храна. При направата на хранителните продукти в компанията се спазват традиционните рецепти, но технолозите са насърчавани да разработват постоянно и нови продукти. Собствениците на компанията следят и се съобразяват с промяната на вкусовете и с желанието на хората да се хранят здравословно, като създават нови продукти с намалено съдържание на сол и мазнини, без консерванти.

Прочети повече

курсова работа и презентация Функциониране, политики, проекти на Банка на Организацията за икономическо сътрудничество (Economic Cooperation Organization Trade and Development Bank ETDB) в годините на глобалната финансова криза и следкризисното възстановяване (2008-2018)

Организацията за икономическо сътрудничество (ECO) е междуправителствена регионална организация, обхващаща държави от Европа, Кавказ и Централна Азия, Близкия изток и Южна Азия с повече от 460 милиона жители и над 8 милиона квадратни километра, свързващи Русия с Персийския залив и Китай с Европа. Общата цел на Организацията е устойчивото икономическо развитие на нейните държави членки и региона като цяло. Създадена като Регионално сътрудничество за развитие (RCD) през 1964 г. от Иран, Пакистан и Турция, през 1985 г. организацията е преименувана на „ECO“. През 1992 г. и след разпадането на Съветския съюз Ислямска република Афганистан и шест бивши съветски републики, а именно Република Азербайджан, Република Казахстан, Киргизката република, Република Таджикистан, Туркменистан и Република Узбекистан също се присъединяват към Организацията, един от най-големите регионални блокове в Азия и извън него.

Прочети повече

Как се прави презентация

Основните правила при създаването на компютърната анимация са:Правила, свързани с текста:6 х 6 – най-много 6 реда текст с по 6 думи на ред;Повече визия, по-малко текст;Заглавията да са кратки и ясни, без използване на съкращения. В заглавията трябва да присъстват ключовите думи от текста и да са написани с по-едър шрифт.

Прочети повече

Високи резултати в училище

Разработването на писмени работи за ученици активно се предлага на пазара, клиентите […]

Прочети повече

курсова работа Какво представлява проектно организирана работа в учебно-възпитателния процес по предмета, който преподавате?

курсова работа Какво представлява проектно организирана работа в учебно-възпитателния процес по предмета, който […]

Прочети повече

ПРОЕКТ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ по Свят и личност “С ВЯРА, ЛЮБОВ И НАДЕЖДА – ПОДАЙ РЪКА НА ДЕЦАТА” – национална благотворителна кампания на фондация “Детски мечти” в полза на “Християнски детски селища”

ПРОЕКТ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ по Свят и личност “С ВЯРА, ЛЮБОВ И […]

Прочети повече